Tickets
Nieuws

Verkeersomstandigheden rondom de Military

Military Boekelo - Enschede zit er weer op. Dit jaar stonden we voor een grote uitdaging. In nog geen zes maanden een nieuw hoofdterrein inrichten was bepaald geen sinecure. Het resultaat mag er zijn en we zijn heel blij met alle positieve reacties van sporters en bezoekers.

De Crosscountry is vlekkeloos verlopen en hoe mooi is het dat de Nederlandse deelnemers historie schreven met Tim Lips op een tweede plek en Alice Naber - Lozeman op plaats 6. 

De verhuizing bracht ook een aantal knelpunten met zich mee. Met name op logistiek niveau was het een hele puzzel. Alle oplossingen vielen echter door de barre omstandigheden letterlijk en figuurlijk in het water. Op zaterdagochtend bleken drie parkeerterrein onbruikbaar en waren wij genoodzaakt in de loop van de ochtend uit te wijken naar het Rutbeek.

Een noodscenario waarvoor vele bezoekers begrip op konden brengen maar ook voor menigeen was het, in verband met de lange wachttijden, een ware beproeving. We willen ons niet verschuilen achter de vele complimenten die we hebben mogen ontvangen.

Langs deze weg willen we onze welgemeende excuses aanbieden voor dit ongemak. Voor ons een wijze les en een top aandachtspunt voor volgend jaar.

Met sportieve groet,
Military Boekelo - Enschede

Robert Zandstra
Voorzitter
Media
  • 22365171_1653006661378113_3731210879587320128_n.jpg
Meer Nieuws
Veilige sport boven alles!
Foto credit: Carolien Abbink
Lees verder
Sponsoren SPONSOR overzicht