Tickets
Activiteiten 1 t/m 4 oktober 2020

Crosswandeling arrangement & Pop-up restaurant

De Military Crosscountry is het jaarlijkse hoogtepunt van de week van de Military. Een wandeling over de ‘oale groond’ langs hindernissen en hospitality-paviljoens. Helaas, die zijn er dit jaar niet. Maar om toch die unieke sfeer te ervaren, bieden wij dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 oktober het ‘Crosswandeling arrangement’ aan. De perfecte gelegenheid om de echte Military-sfeer te proeven.

Programma Crosswandeling arrangement zaterdag en zondag
14.00 uur -  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers op het hoofdterrein. 
14.30 uur -  Wandelen langs een deel van het het parcours van de cross en genieten tussendoor van een hapje en drankje bij een tussenstop. 
16.00 - 19.00 uur - Afsluiting is bij de watercombinatie met amusement, hapjes en drankjes en natuurlijk ouderwetse gezelligheid.
Het kindervertier wordt verzorgd door HumanKind.

Mis het niet en kom ook dit jaar de unieke Military-sfeer ervaren! Klik hier voor het Crosswandeling arrangement.

Prijzen

 All-inclusive arrangement   € 85,- exclusief btw
 Kinderen 12 t/m 18 jaar   € 35,- exclusief btw
 Kinderen tot 12 jaar   Gratis
Tickets zijn te bestellen via: kaarten@military-boekelo.nl

Overige besloten activiteiten

Op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober zijn sponsoren, standhouders, medewerkers, grondeigenaren en noabers bij ons te gast om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De Founders van Military Boekelo - Enschede hebben van 30 september tot en met 6 oktober een eigen onderkomen op het hoofdterrein waar ze diverse bijeenkomsten organiseren voor leden en businessclubs. De Members zien elkaar op zondag 4 oktober tijdens een crosswandeling.

Mocht u van donderdag 1 oktober tot en met zondag 4 oktober een eigen activiteit bij de ‘watercombinatie’ willen organiseren dan kan dat. Neem voor meer informatie contact op met Good Food Concepts / Marcel Vonk op telefoonnummer: 06 27 09 57 20

Last but not least! Pop-up restaurant ‘de Ruif’ net als andere jaren gewoon geopend!

Net als voorgaande jaren opent het pop-up restaurant ‘de Ruif’ haar deuren in de historische stal op het hoofdterrein van de Military. De ambiance is zoals vanouds; heerlijk dineren in een vertrouwde omgeving en veel gezelligheid. U heeft keuze uit een 3-gangen verrassingsmenu voor € 35,50 of een 4-gangen verrassingsmenu voor € 39,50 en dit alles wordt tot in de puntjes verzorgd door de keukenbrigade van Restaurant Bij Boenders.”

Het pop-up restaurant is geopend van woensdag 30 september tot en met dinsdag 6 oktober vanaf 17.00 uur. Reserveren kan via info@boenderscatering.nl of 074 - 367 61 16. In overleg is er voor groepen ook te reserveren buiten de openingstijden. 
Sponsoren SPONSOR overzicht