Tickets
Nieuws

Rouwmaat Groep nieuwe duurzaamheid en afval partner van Military Boekelo - Enschede

Vanaf dit jaar verzorgt de Rouwmaat Groep de afvalinzameling tijdens Military Boekelo- Enschede. Hiertoe is afgelopen maandag, 9 september,  de overeenkomst getekend door de voorzitter van de Military, dhr. R. Zandstra en dhr. J.W. Kappert, Vestigingsleider van Rouwmaat Hengelo.

Military Boekelo - Enschede is zeer verheugd  met deze zeer ervaren partner die met ingang van dit jaar, de inzameling van afval op zich wilde nemen. Al bij het eerste 1e oriënterend gesprek  was er een klik en hebben de Military en de Rouwmaat Groep elkaar gevonden. Afval inzameling is een belangrijk onderdeel van het 70-jarige familiebedrijf (met de hoofdvestiging in Groenlo). 

Afvalinzameling  tijdens dit event vraagt om flexibiliteit, oog voor duurzaamheid en adequaat handelen.  Om alles goed te laten verlopen is het belangrijk om bij de organisatie betrokken te worden en hier in mee te denken.  Dit is waar de Rouwmaat Groep voor staat. Betrokken zijn bij dit prachtige evenement sluit  aan bij de gestage groei van deze activiteit de afgelopen jaren en de (maatschappelijke) betrokkenheid in deze regio.  

De Rouwmaat Groep is naast inzamelaar van bedrijfs- en bouwafval actief op het gebied van:

Infra (grond-, weg en waterbouw), Levering van Beton, Recycling, Transport en (bodem)onderzoek- & advies. 

Media
  • Rouwmaat Groep
Meer Nieuws
Military Boekelo-Enschede wishes you all a Merry Christmas and a Happy New Year!
Photo: Laura Collett, winner Military Boekelo-Enschede 2019; Photographer: Libby Law
Lees verder
Laura Collett alsnog beste in Boekelo
Merel Blom © Anja VeurinkLaura Collett © Willem Pfeiffer/Hippisch Twente
Lees verder
Sponsoren SPONSOR overzicht