Tickets
Kinderopvang

Kinderopvang Humankind

Gratis kinderopvang tijdens Military Boekelo - Enschede

Op zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober verzorgt Humankind weer met plezier gratis kinderopvang. Nieuw dit jaar is de locatie waar de kinderen opgevangen worden: MFA De Zweede. Direct na de kassa’s vindt u links de multifunctionele accommodatie waar Humankind haar locatie voor buitenschoolse opvang speciaal ingericht heeft voor kinderen die even iets anders willen doen dan paarden kijken. Onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers van Humankind kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen, een spelletje doen, lekker luieren op de bank of de zitzakken of luisteren naar een spannend verhaal. Voor de kinderen die iets actiefs willen doen is buiten op de sportvelden door de sportmedewerkers van Humankind (het Fit & Fun team) een uitdagend sportparcours uitgezet. Tijdens hun bezoek krijgen de kinderen natuurlijk wat te drinken en een gezond tussendoortje.

U kunt ook uw kind naar de opvang laten brengen vlak voordat u de cross inloopt. Er staat aan het einde van de Herfst - Fair / begin cross een team van Humankind klaar om uw kind naar de locatie te brengen. 

Openingstijden 

De kinderopvang is geopend op zaterdag 12 en zondag 13 oktober van 10 tot 17 uur. Kinderen tussen 2,5 en 8 jaar zijn maximaal 2,5 uur op een dag welkom op de Buitenschoolse opvang De Zweede, Boekelosestraat 275, 7548 AS Enschede. De opvang is gratis en van tevoren inschrijven is niet nodig. Wel geldt vol = vol.

Sponsoren SPONSOR overzicht