Tickets
Military Classic Night-Fair

Een warme avond in de herfst

Proef alvast de sfeer op de Military Classic Night-Fair.

Een glas donker rood, een vers getapt bokbiertje, heerlijke proeverijen,de warme gloed van vuurkorven. En dat alles gelardeerd met livemuziek en gezelligheid. Dát is de Military Classic Night-Fair! Een unieke happening die u helemaal in de sfeer van de Military brengt. Op donderdagavond 5 oktober vindt dit bijzondere lifestyle-event plaats en ú kunt er bij zijn!

Tegen het decor van het Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Er zijn shows, presentaties, demonstraties. En niet te vergeten: diverse proeverijen en wine & dine-arrangementen. 

Maak kennis met de verschillende exposanten en hun gevarieerde aanbod. Geniet samen met uw partner van een goed glas, culinaire verrassingen en de bijzondere ambiance. Of trakteer uw businesspartner, vrienden, familie of collega’s op de Military Classic Night-Fair. Een avond met sfeer, warmte en gezelligheid, die u samen niet mag missen. Kijk hier voor een sfeerimpressie van 2016.

Een all inclusive arrangement voor de Military Classic Night-Fair bedraagt slechts € 36,- per persoon. Reserveer nu via kaarten@military-boekelo.nl of koop kaarten via de ticketshop of aan de kassa op donderdag 5 oktober vanaf 19.00 uur.

Bekijk hier de aftermovie

De Military  Classic Night-Fair is een initiatief van Military Boekelo-Enschede in samenwerking met Herfst-Fair exposanten, Beleef Catering en Van Deinse Media.