Military Boekelo > Informatie voor... > Vrijwilligers
Tickets
Vrijwilligers

Military Boekelo - Enschede

Military Boekelo-Enschede is hét paardensportevent in Nederland en jij kunt erbij zijn!

Uit de hele wereld komen de beste ruiters naar Twente om deel te nemen aan een van de beroemdste Military’s ter wereld. Met ruim 60.000 bezoekers is de Military daarnaast ook het grootste outdoor event van Nederland.  Timing is als HR-partner verbonden aan Military Boekelo - Enschede en verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van ruim 1.400 vrijwilligers.

Fantastische bijdrage van vrijwilligers

Robert Zandstra, voorzitter Stichting CCI Boekelo, over de inzet van vrijwilligers: ”Ieder jaar opnieuw worden wij weer verrast door de enorme motivatie en (vaak jarenlange) bereidheid van de vrijwilligers om een bijdrage te leveren aan de Military. Onze vrijwilligers maken dit evenement mogelijk en verdienen dan ook extra aandacht.  Met Timing als HRM-partner wordt professioneel invulling gegeven aan de organisatie en begeleiding van de verschillende groepen medewerkers van de Military.”
 

Jouw rol als vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je op verschillende manieren actief zijn tijdens de Military. Afhankelijk van je beschikbaarheid en ervaring kun je worden ingezet tijdens de opbouw en afbouw van het event, kun je tijdens het evenement als parkeerwacht aan de slag of sta je in het parcours om de bezoekersstroom in goede banen te leiden.  Wellicht ben jij de start van een fantastische dag voor de bezoekers en heet jij ze welkom bij de kassa’s, of vind jij het leuk om de toegestroomde pers op te vangen en over het terrein te leiden? Met meer dan 30 ploegen is er voor iedere vrijwilliger een mogelijkheid om zijn of haar unieke bijdrage aan dit event te leveren !
 

De opbouw vindt plaats vanaf 23 september tot de start van het evenement op 10 oktober. De wedstrijd duurt 4 dagen met als hoogtepunt de Crosscountry op zaterdag 12 oktober. Met de afbouw wordt gestart op maandag 14 oktober.  
 

Inschrijven

Wil je ook graag als vrijwilliger aan de slag bij ons prachtige evenement, schrijf je dan hier in! Na jouw inschrijving nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. 

Sponsoren SPONSOR overzicht