Met Historisch ijzeren paard naar de Military
Tickets
Nieuws

Met Historisch ijzeren paard naar de Military

Unieke netwerkmogelijkheid

MET HISTORISCH IJZEREN PAARD NAAR DE MILITARY

Het boegbeeld van Museum Buurtspoorweg, de Kikker (1901) is de oudste nog rijvaardige stoomlocomotief van Nederlandse afkomst. Dit jaar kun je tijdens de Military een onvergetelijke reis maken en wordt de Kikker ingezet voor een unieke netwerkmogelijkheid. Onderweg is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot netwerken. Welkom aan boord van de historische restauratietrein.

Vroeger kwamen de goederentreinen en passagierstreinen dagelijks voorbij. Vandaag de dag wordt er nog hoofdzakelijk recreatief gereden met historische (stoom)treinen tussen de stations Haaksbergen en Boekelo. Daarnaast is Museum Buurtspoorweg een unieke locatie voor vergaderingen, presen- taties, teambuilding, netwerkbijeenkomsten en overige zakelijke evenementen. De sfeer van weleer proef je nog steeds op beide stations uit 1883 (Boekelo) en 1884 (Haaksbergen). Museum Buurtspoorweg biedt op beide locaties verrassende mogelijkheden aan voor elk zakelijk evenement, met bijzonder historisch erfgoed als gastvrij decor.

MBS-arrangement

Voorafgaand Military Boekelo-Enschede genieten van een unieke netwerkmogelijkheid? Boek het MBS-arrangement als voorprogramma voor de Military. Stap samen met jouw zaken- relaties aan boord van de mooie restauratie-trein en rijd naar station Haaksbergen voor een interessante presentatie en een rondleiding. De (stoom)trein brengt je terug naar station Boekelo waarna je een programma op het terrein van de Military voort kunt zetten en de echte Military-sfeer kunt beleven.

MBS-ARRANGEMENT

Donderdag en vrijdag

  • All-inclusive
  • Minimaal 30 personen en maximaal 65 personen
  • VOL=VOL

Prijs

€ 50,- per persoon

Informatie

Voor meer informatie over het MBS- arrangement kunt u contact opnemen met Sandra Melief via telefoonnummer 053 – 428 28 31 of per e-mail via s.melief@military-boekelo.nl .

Reserveren

Het MBS-arrangement kunt u reserveren via s.melief@military-boekelo.nl.

(Alle prijzen zijn exclusief BTW.)

Programma

11.00 - 11.25 uur Stoomtreinrit Boekelo – Haaksbergen met onderweg een kopje koffie

11.25 - 11.55 uur Presentatie MBS in de historische Goederenloods op station Haaksbergen en een rondleiding met een gids of vrij het emplacement / werkplaats bezichtigen

12.00 uur Aan boord voor de terugreis en aan tafel voor een lunch met luxe belegde broodjes

12.25 - 13.00 uur Terugrit Haaksbergen – Boekelo

13.00 uur Eigen programma met je relaties op de Military in de vorm van een presentatie, congres of symposium (neem voor meer informatie contact op met Sandra Melief).

Media
  • Restauratietrein Bko 1
Meer Nieuws
Verslagenheid groot bij Military Boekelo na plotseling overlijden Jan Stokkentré
De organisatie van Military Boekelo-Enschede heeft met grote droefheid kennis genomenvan he ...
Lees verder
Nicolas Touzaint blijft ijzig kalm
In een net als een jaar eerder tot het eind toe spannende wedstrijd gaf de Fransman Nicolas ...
Lees verder
Sponsoren SPONSOR overzicht