Military Boekelo > Founders & Members > Over de foundersclub > Programma
Tickets
Programma

Programma Founders - Week van de Military

Het programma voor 2022 zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt gaan uitzien.

 

Zondag 2 oktober 

 10.30 - 17.00 uur  Pré Crosswandeling
Ontvangst in de Founders Lounge om 10.30 uur voor de opening van de Week van de Military met de traditionele verkenning van de Cross onder leiding van het bestuur van de Military en parcoursbouwer Adrian Ditcham. Na terugkomst staat er een luxe stamppotbuffet klaar. Tevens kunnen de liefhebbers van de Formule I de Grand Prix van Singapore vanaf 14.00 uur volgen op een groot scherm. DJ Rob Toonen verzorgt de muzikale omlijsting tijdens de gebruikelijke naborrel.
 

Maandag 3 oktober*)

16.00 - 22.00 uur Borrelen in het Founders Café 
Deze avond kunt u informeel borrelen met zakelijke relaties, familie en vrienden in het Founders Café.

Dinsdag 4 oktober*)

 20.00 - 23.00 uur Business Club avond
Verschillende business clubs uit de regio worden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kennis te maken in de Founders Lounge.

Woensdag 5 oktober*)

 16.00 - 22.00 uur Borrelen in het Founders Café
Deze avond kunt u informeel borrelen met zakelijke relaties, familie en vrienden in het Founders Café.
 

Donderdag 6 oktober*)

 19.00 - 23.00 uur Classic Night-Fair & Meet the Stars
Het plein in het strodorp is omgetoverd tot een gezellige Fair waar verschillende standhouders hun waar aanprijzen en u kunt genieten van heerlijke wijnen en lekkere hapjes. De Founders Military zijn uitgenodigd en ontvangen daarvoor per post een toegangsbewijs toegestuurd met vijf consumptiemunten.
 

Vrijdag 7 oktober

 17.00 - 20.00 uur VrijMiBo
Een gezellige Vrijdag-Middag-Borrel in de Founders Lounge voor Founders en hun partners of (zakelijke) relaties om alvast het weekend van de Military Boekelo in te luiden.
 

Zaterdag 8 oktober

 09.00 - 19.00 uur Cross Country
In de Founders Lounge staat koffie met krentenwegge klaar alvorens aan de wandeling over het parcours te beginnen. Voor een hapje en drankje onderweg zijn de Founders welkom in de hospitality dichtbij de waterhindernis. Na afloop van de Crosscountry staat het traditionele stamppotbuffet voor u klaar in de Founders Lounge.
 

Zondag 9 oktober

 10.00 - 17.30 uur Afsluitende springproef
Een heerlijk dagje relaxt paardensport op topniveau kijken vanaf het VIP-terras van de Founders Lounge onder het genot van verschillende culinaire lekkernijen.
   
 *) van maandag 3 tot en met donderdag 6 oktober is het Founders Café vanaf 16.00 uur geopend om met uw zakelijke relaties, vrienden en familie te borrelen. De consumpties zijn voor eigen rekening en zitten niet in de Founders bijdrage.

Sponsoren SPONSOR overzicht