Tickets
Zakelijk

Benut onze netwerkkansen

Wat begon als een hippisch evenement is tegenwoordig ook uitgegroeid tot een van de grootste outdoor business-to-business events van Nederland.

Ondernemers en bestuurders hebben ontdekt dat het evenement zich bij uitstek leent om relaties uit binnen- en buitenland uit te nodigen.

Informele, outdoor lifestyle ambiance

Geen lange zit aan tafel of box maar gasten ontvangen in een informele, outdoor lifestyle ambiance, vergezeld van een goed glas en een stevige hap. Een sfeer waarbij de zakenrelatie met veel plezier zich laat uitnodigen en vaak met partner en soms met het hele gezin afreist naar de prachtige Twentse Dreven in Boekelo.

Congresruimte

Daarnaast beschikt het evenement, in de week voorafgaand, over ruim tienduizend vierkante meter congresruimte. Geen saaie ‘systeemplafond omgeving’ maar een sjiek en goed geoutilleerde ambiance waar serieuze zaken en presentaties worden gecombineerd met een activiteit in een sfeervolle outdoor ambiance en herinneringen worden gecreëerd. Dit maakt dat beslissers uit het bedrijfsleven, topbestuurders en landelijke politici in grote getale tijdens het tweede weekeinde in oktober acte de présence geven.

Sponsoren SPONSOR overzicht