Military Boekelo > Programma > Military Classic Night-Fair
Tickets
Military Classic Night-Fair

Een warme avond in de herfst

Proef alvast de sfeer op de Military Classic Night-Fair.

Een glas donker rood, een vers getapt bokbiertje, heerlijke proeverijen, de warme gloed van vuurkorven. En dat alles gelardeerd met livemuziek en gezelligheid. Dát is de Military Classic Night-Fair! Een unieke happening die u helemaal in de sfeer van de Military brengt. Op donderdagavond 10 oktober vindt dit bijzondere lifestyle-event plaats en ú kunt er bij zijn!

Tegen het decor van onze Military-village is er een boulevard met mode, beauty, wellness en lifestyle. Tevens is een bezoekje aan onze enige echte eigen Cocktail Bar een aanrader. Geniet van de heerlijkste mixjes!

De avond wordt spetterend ingeluid door een geheel nieuwe show vol fashion en entertainment. Mis dit niet! Acht standhouders tonen u de laatste trends op het gebied van de herfst 'must haves'.

De muzikale omlijsting wordt weer door DJ Willem Russell verzorgd die live wordt ondersteund door sax en viool. Stilstaan is bijna geen optie. Maak kennis met de verschillende exposanten en hun gevarieerde aanbod. Geniet samen van een goed glas. culinaire verrassingen en de bijzondere ambiance. Of trakteer uw businesspartner, vrienden, familie of collega's op de Military Classic Night-Fair. Een avond met sfeer, warmte en gezelligheid die u samen niet mag missen.

Wij ontvangen u ook dit jaar weer graag met een heerlijk welkomstdrankje. Vanaf € 23,00 (incl. btw) heeft u al toegang tot dit exclusieve event. Consumptiemunten à € 3,30 zijn te koop aan de kassa's. 

Koop kaarten via de ticketshop of aan de kassa op donderdag 10 oktober vanaf 19.00 uur.

Bekijk hier de aftermovie

De Military  Classic Night-Fair is een initiatief van Military Boekelo-Enschede in samenwerking met Herfst-Fair exposanten, Good Food concepts, Boenders Catering en Van Deinse Media.

Sponsoren SPONSOR overzicht