Military Boekelo > Informatie voor... > Bezoekers > Museum Buurtspoorweg
Tickets
Museum Buurtspoorweg

Unieke netwerkmogelijkheden

Met historisch ijzeren paard naar de Military

Het boegbeeld van Museum Buurtspoorweg, de Kikker (1901) is de oudste nog rijvaardige stoomlocomotief van Nederlandse afkomst. Dit Jaar kun je tijdens de Military een onvergetelijke reis maken en wordt de Kikker ingezet voor een unieke netwerkmogelijkheid. Onderweg is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid tot netwerken. Welkom aan boord van de Historische restauratietrein. 

Vroeger kwamen de goederentreinen en passagierstreinen dagelijks voorbij. Vandaag de dag wordt er nog hoofdzakelijk recreatief gereden met historische (stoom)treinen tussen de stations Haaksbergen en Boekelo. Daarnaast is Museum Buurtspoorweg een unieke locatie voor vergadering, presentaties, teambuilding, netwerkbijeenkomsten en overige zakelijke evenementen. De sfeer van weleer proef je nog steeds op beide stations uit 1883 (Boekelo) en 1884 (Haaksbergen). Museum Buurtspoorweg biedt op beide locaties verrassende mogelijkheden aan voor elk zakelijk evenement, met bijzonder historisch erfgoed als gastvrij decor.

MBS-arrangement
Voorafgaand Military Boekelo-Enschede genieten van een unieke netwerkmogelijkheid? Boek het MBS-arrangement als voorprogramma voor de Military. Stap samen met jouw zakenrelaties aan boord van de mooie restauratietrein en rijd naar station Haaksbergen voor een interessante presentatie en een rondleiding. De (stoom)trein brengt je terug naar station Boekelo waarna je een programma op het terrein van de Military voort kunt zetten en de echte Military-sfeer kunt beleven.

MBS-ARRANGEMENT
Donderdag en vrijdag
  • All-inclusive
  • Minimaal 30 personen en maximaal 65 personen
  • VOL=VOL

Prijs
€ 50,- per persoon 

Informatie
Voor meer informatie over het MBS-arrangement kunt u contact opnemen met Sandra Melief via telefoonnummer 053 - 428 28 31 of per e-mail via s.melief@military-boekelo.nl.

Reserveren
Het MBS-arrangement kunt u reserveren via s.melief@military-boekelo.nl.
(alle prijzen zijn exclusief BTW.)

Programma
11.00 - 11.25 uur    Stoomtreinrit Boekelo - Haaksbergen met onderweg een kopje koffie
11.25 - 11.55 uur    Presentatie MBS in de historische Goederenloods op station Haaksbergen en een rondleiding met een gids of vrij het emplacement / werkplaats bezichtigen
12.00 uur                  Aan boord voor de terugreis en aan tafel voor een lunch met luxe belegde broodjes
12.25 - 13.00 uur    Terugrit Haaksbergen - Boekelo

Sponsoren SPONSOR overzicht