Winnaar Military Boekelo – Enschede 2014 naar EK
Tickets
Nieuws

Winnaar Military Boekelo – Enschede 2014 naar EK

De winnaars van Military Boekelo - Enschede 2014, Thomas Carlile met Sirocco du Gers, zijn geselecteerd voor het Franse team dat in September aan de start verschijnt van het Europees kampioenschap.

Een prachtige illustratie van het niveau van Military Boekelo - Enschede, die andermaal een prima voorbereiding blijkt op de weg naar internationale kampioenschappen. Voor Frankrijk hangt er veel af van de resultaten half september in het Schotse Blair Castle want het team heeft nog geen startbewijs voor de Olympische Spelen in Rio 2016.

Ook de beste Nederlandse combinatie van 2014, Alice Naber met ACSI Peter Parker, zal afreizen naar het EK. De Nederlands kampioenen zijn door bondscoach Martin Lips geselecteerd voor de Oranje equipe. Voor Nederland is het Europees kampioenschap uiteraard ook belangrijk, maar het startbewijs voor Rio heeft het team al binnengehaald bij het WK vorig jaar in Frankrijk. Naast Naber komen ook de nummer twee en drie van het NK, Tim Lips en Theo van de Vendel aan de start. Tim start Keyflow N.O.P., Theo zijn Boekelo troef Zindane. Merel Blom is met haar Rumour has It N.O.P. de vierde teamcombinatie. 

20-08-2015
Media
  • 14-BOEK-GBR-Strang-5057.jpg
Meer Nieuws
Verslagenheid groot bij Military Boekelo na plotseling overlijden Jan Stokkentré
De organisatie van Military Boekelo-Enschede heeft met grote droefheid kennis genomenvan he ...
Lees verder
Nicolas Touzaint blijft ijzig kalm
In een net als een jaar eerder tot het eind toe spannende wedstrijd gaf de Fransman Nicolas ...
Lees verder
Sponsoren SPONSOR overzicht