Landhuishotel De Bloemenbeek
Tickets
Overnachten

Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek is een warm en sfeervol boetiekachtig hotel met historie, stijl en internationale allure.
 

Het hotel is prachtig gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare en beschikt over 57 kamers & suites. De huidige Bloemenbeek is inmiddels bijna 50 jaren in het bezit van de hotelierfamilie Strikker. In twee generaties is de ruim 100 jaar oude voormalige boerderij met gelagkamer en herbergfunctie verbouwd tot een stijlvol en vermaard Landhuishotel.

De paardensport en Twente verbindt een traditie die terugvoert tot een ver verleden. Reeds eeuwenlang vervullen paarden een belangrijk rol in het rijke Twentse landleven. De grote passie voor de paardensport getuigt tot op de dag van vandaag de natuurlijke relatie tussen mensen en paart in de prachtige deel van het land. Een verblijf in de omgeving van De Lutte brengt een bezoek aan Twente terug naar een van haar meest authentieke vormen.

Het adembenemende coulisselandschap, de meesterlijke gastronomie en met Michelin bekroonde restaurant van Landhuishotel De Bloemenbeek en het nieuwe hippische complex Stal het Oosterbrook van de internationale top-ruiters Gert-Jan Bruggink en Pia Luise Aufrecht verschaffen de Beuningerstraat onmiskenbaar internationale allure. Ideaal voor de paardenliefhebber die zich graag willen laten inspireren door alle heerlijke ingrediënten die Twente rijk is.

Reserveren? Klik hier om naar de website te gaan.

U bent van harte welkom bij:
Landhuishotel De Bloemenbeek
Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte

t. +31 (0)541 – 55 12 24

Media
  • 2015 Bloemenbeek foto 1.jpg
  • 2015 Bloemenbeek foto 3.jpg
Sponsoren SPONSOR overzicht