Tickets
Vervoer op maat

Brookhuis vervoer

Om extra service te bieden zijn wij een samenwerking aangegaan met Brookhuis vervoer. Zij bieden diverse mogelijkheden aan om onbezorgd en comfortabel naar de Military te komen. Hieronder de verschillende opties:

Vervoer op maat

Wij bespreken graag uw vervoerswensen om vervoer op maat te kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan vervoer van uw gasten vanaf huis of een centrale locatie naar uw hospitality. Maar ook individueel vervoer of in kleine groepjes, op een vast tijdstip of meerdere momenten.

Taxivervoer

U kunt uw klanten door ons laten vervoeren. Als u weet welke klanten u wilt laten vervoeren, op welk tijdstip en vanaf welke locatie, dan zorgen wij ervoor dat ze op het gewenste moment worden opgehaald en veilig en comfortabel naar de Military worden vervoerd.

Pendelvervoer

Voor slechts €15,- brengt en haalt Brookhuis u vanuit Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Aankomst op het Military terrein is mogelijk om 10.00 en 12.00 uur, vertrek om 18.30 of 20.00 uur.

Reserveren? Klik hier om naar de website te gaan.

Taxipoint

Mocht u nog niet zeker weten hoelaat u wilt vertrekken, dan kunt u gebruik maken van het taxipoint bij de entree van het Military terrein. Vanuit dit taxipoint is het mogelijk een taxi op afroep te reserveren afhankelijk van de beschikbaarheid.

Chauffeursdienst

Bent u met uw eigen voertuig naar de Military gekomen en was het net iets te gezellig om nog zelf naar huis te rijden? Dan kunt u gebruik maken van de chauffeursdienst. U wordt in uw eigen voertuig naar huis gebracht, zodat deze de volgende dag weer direct tot uw beschikking staat.


Voor meer informatie, prijzen en reserveren neem contact op met:
Brookhuis taxivervoer
info@brookhuisgroep.nl
t. +31 (0)88- 460 70 00

Sponsoren SPONSOR overzicht