Tickets
Sportfonds ParaPaard

Sportfonds ParaPaard

Military Boekelo - Enschede draagt al enkele jaren sportfonds ParaPaard een warm hart toe. Dit jaar is sportfonds Parapaard het goede doel van Military Boekelo.

Als onderdeel van het Fonds Gehandicaptensport zet ParaPaard zich specifiek in om de paardensport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te vergroten en te verbeteren.

ParaPaard biedt steun (materieel en immaterieel) aan organisaties en verenigingen die zich (willen gaan) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om  aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk(er) te maken en te houden. Voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap. Jong en oud.
Omdat niemand buitenspel mag staan.

Er zijn meerdere mogelijkheden om ParaPaard te steunen.
Eén daarvan is door de aankoop van de knuffel Karel. Karel is het boegbeeld en de mascotte van sportfonds ParaPaard. Karel is verkrijgbaar in de stand van ParaPaard welke je kunt vinden op de Herfst-Fair. Een andere mogelijkheid is om als bedrijf de ParaPaard hindernis te sponsoren. Als u uiterlijk zaterdag tijdens de week van de Military op de stand van ParaPaard een sponsorbijdrage levert, staat uw naam en boodschap al zondag tijdens het Springparcours in de centrale ring!Military Boekelo – Enschede is trots dat ze ParaPaard dit jaar mag ondersteunen.

 


Sponsoren SPONSOR overzicht